Søknad

Det er nå mulig å søke på årets Hurtigpraksis. Workshopen vil avholdes i Oslo den 3. – 14. august 2020.

Denne gangen vil 20 utvalgte arkitekt- og landskapsarkitektstudenter fra hele landet få sjansen til å delta. Dette er et litt mindre antall en tidligere år, men er et tiltak vi har måttet gjøre for å fortsatt kunne arrangere Hurtigpraksis med den samme kvaliteten som tidligere.

I løpet av to uker vil studentene få muligheten til å få et innblikk i flere arkitekters hverdag, gjennom presentasjoner og workshops. Det legges opp til kunnskapsdeling mellom studenter og arbeidsliv. I tillegg til dette får hver deltager en mindre oppgave i å dokumentere et av kontorbesøkene som skal avleveres før workshopens slutt.

Programmet vil følge vanlig arbeidsuke, med mulighet for sosiale arrangement på kveldene. Alle kontorene befinner seg i Oslo, og det legges opp til at deltakere selv organiserer losji. Det arbeides på programmet, og dette vil bli offentliggjort så raskt det er på plass.

Søknaden skal inneholde:
Et kort motivasjonsbrev som beskriver litt om deg selv og forklarer hvorfor du har lyst til å være med på Arkitektstudenter i hurtigpraksis 2020. Vi oppfordrer alle kull til å søke, og sørg også for å få med hvor langt du er kommet i studiet. La oss også vite om du har et sted å bo, og om du har mulighet til å ha en meddeltaker boende hos deg. Du kan selvfølgelig også søke dersom du studerer i utlandet!

Alle søkere er ventet å binde seg til de to ukene som Arkitektstudenter i Hurtigpraksis varer. Svar på søknadene kommer senest 1.juni.

Søknad sendes til: kontakt@hurtigpraksis.org
Søknadsfrist: 15. mai

HP_TidligereDeltakere

Vi gleder oss til å høre fra deg!
Varme hilsener fra Hurtigpraksis-teamet
Guro, Maren Lovise og Theodor