Hurtigpraksis dag 4 torsdag 1. august

Hurtigpraksis dag 4 | Torsdag 1. august| Gaia Arkitekter | Spacemaker AI

skollenborg barnehageDen fjerde dagen av hurtigpraksis drar vi til Nesodden for å besøke Gaia Arkitekter hele dagen. De er et inspirerende eksempel på et arkitektkontor som har spesialisert seg på økologisk forsvarlige byggemetoder gjennom over 20 års erfaring. Gaia nettverket består av flere selvstendige og samarbeidene arkitektkontorer både nasjonalt og internasjonalt. Deres visjon og arbeidsmåte har fokus på at bygningskallet skal løse både ventilasjon, diffusjon og luft med naturlige metoder. Gjennom sitt arbeid med naturlige materialer, inneklimaproblematikk, lavenergihus, økolandsbyer og permakultur har de bidratt til et større mangfold av bærekraftig løsninger i arkitektbransjen.

På ettermiddagen er vi invitert til arrangementet Step into Spacemaker arrangert av Spacemaker AI sine sommerpraktikanter. Her skal de presenterer og demonstrere hvordan Spacemaker AI bruker kunstig intelligens som et verktøy for å bygge byer. OBS Dette arrangementet har begrenset antall plasser og krever påmelding på forhånd. Husk påmelding via facebookarrangement så snart som mulig hvis du vil sikre deg en plass før det blir fullt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s