Presentasjon av samarbeidspartner: SALT!

Norge har en av verdens lengste kystlinjer og en gammel kystkultur der folket har fisket i samklang med naturen. Fiskerne setter opp fiskespor for å tørke fisken i vinden. Tørket fisk ga ikke bare mennesker næring, men ble også en eksportartikkel som har vært betydelig med hensyn til utviklingen av Norge.

salt_natt

Vi gleder oss til å besøke SALT, et nomadisk kunstprosjekt med pyramide konstruksjoner kalt «hesjer», som er basert på tradisjonelle kystkonstruksjonsmetoder.

salt.jpg

Pyramidestrukturen er utviklet i samarbeid med arkitekten Sami Rintala. Árdna, Den arktiske pyramiden, Langhuset og Naustet gjør alle SALT til et unikt sted for opplevelser og refleksjon hvor et mangfold av mennesker kan samles for å oppleve kunst, arkitektur og diskutere dagens store utfordringer. Havet er avgjørende for planetenes fremtid. Hvordan kan vi sikre et bærekraftig hav for fremtidige generasjoner? Hva kan vi lære av kystfolkets evne til å leve med og ut av naturen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s