Presentasjon av kontor: Snøhetta!

2286 meter over havet er høyden på Snøhetta, et fjell i Dovre Kommune. Vi er glade over å kunne presentere neste kontor, med samme navn!

Snøhetta er en internasjonalt anerkjent praksis innen arkitektur, landskapsarkitektur, interiørarkitektur, produkt- og grafisk design, med over 240 ansatte fra 32 forskjellige nasjoner.

Snøhetta

 

Kontoret startet som et samarbeidende arkitektonisk og landskapsverksted, og de har vært troverdig mot sin tverrfaglige måte å tenke på siden starten.

I 1989 mottok Snøhetta sin første kommisjon for å oppdage det store Alexandria-biblioteket i Egypt etter å ha vunnet en internasjonal designkonkurranse.

I 2004 fikk Snøhetta oppdraget om å bygge den eneste kulturbygningen på Memorial Trade Center, et fast kontor ble opprettet i New York, og i 2013 lanserte Snøhetta sitt San Francisco-studio.

36596363_10160470609555257_1385645827959029760_n

I dag fortsetter de å vokse rundt i verden med kontorer i Innsbruck, Stockholm, Paris og Adelaide.

Snøhetta er for tiden involvert i en rekke prosjekter i Europa, Asia, Afrika, Oseania og Amerika. Arbeide globalt gir hver designer verdifull kulturell og økonomisk innsikt og skaper grunnlaget for Snøhettas stadig voksende faglige kunnskapsbase.

Dette gleder vi oss til!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s