Presentasjon av kontor: Dyrø & Moen!

Presentasjon av kontor: Dyrø & Moen!

Vi har gleden av å presantere neste kontor ut: Dyrø & Moen Arkitekter!

Dyrø & Moen 1.jpg

 

Dyrø & Moen er et arkitektkontor med prosjekter varierende i både størrelse og type. Deres fokus på å forene de økonomiske og praktiske aspektene med arkitektoniske kvaliteter er noe av det som gjør deres kontor så spennende. De har kontor i Oslo og er til sammen 18 arkitekter med et stort aldersspenn.

 

Dyrø & Moen 2.JPG

 

Prosjekter Dyrø & Moen har vært tegnet/vært involvert i er blant annet transformasjon og restaurering av Karl Johans gate 12, 1. plass av minikonkurranse for forprosjektet Stovner bad, boligprosjektet Skogveien Studentboliger og mange fler. Det er å anbefale på det sterkeste å ta en titt på deres nettside http://dmarkitekter.no for mer informasjon og interessante prosjekter!

Vi ser virkelig fram til et heldagsbesøk hit!

 

Comments (0)
Join the discussion
Read them all
 

Legg inn en kommentar

Hide Comments
Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share