Presentasjon av kontor: Ghilardi + Hellsten!

Neste kontor ut: Ghilardi + Hellsten!

Ghilardi + Hellsten Arkitekter ble grunnlagt i 2005 av Franco Ghilardi og Ellen Hellsten. Kontoret er engasjert i arkitektur, landskap og urbanisme som en felles disiplin, og arbeider med prosjekter i alle skalaer og grader av kompleksitet.

GhilardiH

Deres ambisjon er å utvikle intelligent design, som er spesifikk for hver oppgave, og i en større kontekst; enten det er økonomisk, sosialt og/eller politisk. De fleste av deres har de fått gjennom åpne eller lukkede konkurranser. Noen prosjekter realiseres, mens andre er mer spekulative eller konseptuelle.

De har stor interesse for «urban retrofitting», med forslag og kritiske intervensjoner til eksisterende dårlig planlagte miljøer. På motsatt side har de også interesse for turisme, transportinfrastruktur, og har blant annet vært med til å designe for de nasjonale turistveier, med deres prosjekt Eldhusøya.

 

 

Skjermbilde 2018-06-28 kl. 22.09.09

 

Deres designteknikker varierer etter de spesifikke oppgavene, men de er primært basert på å utvikle ideer og konsepter gjennom eksperimentering, taktisk tenkning og kritisk testing.

Vi gleder oss til å besøke dem i sommer!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s