Presentasjon: Byantikvaren!

Presentasjon: Byantikvaren!

Det er ikke kun de tradisjonelle arkitektkontorene som vil være en del av årets Hurtigpraksis; vi vil også besøke Oslos Byantikvar!

Byantikvaren

I løpet av årets Hurtigpraksis er vi så heldige å få besøke byantikvar Janne Wilberg. Hun har en viktig rolle i hovedstadens byutvikling og har blant annet som oppgave å komme med sine vurderinger og meninger rundt mange av byggesakene i Oslo. Hun er “Oslo kommunes faglige rådgiver i alle spørsmål som gjelder bevaring av arkitektoniske og kulturhistoriske verdifulle bygninger, anlegg og miljøer og arkeologiske kulturminner”.

 

Byantikvar_Janne

 

Under fjorårets besøk fikk vi besøke kontoret deres i Maridalsveien. Der fikk vi et kjapt innblikk i deres daglige arbeidsoppgaver samt mange av diskusjonene rundt utbygging av Oslo sentrum. Det var uten tvil et spennende og innholdsrikt besøk og vi gleder oss masse til å besøke Janne igjen i år!

 

Regjeringskvartalet

 

De har også en egen blogg hvor man kan følge med på hva som skjer. Du kan lese den her!

Comments (0)
Join the discussion
Read them all
 

Legg inn en kommentar

Hide Comments
Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share