Dag 1

Da er første dag fullført, og Hurtigpraksis 2017 er offisielt i gang. Det er veldig gøy å endelig få møte deltagerne, og høre hva slags forventninger de har til årets workshop. Vi gleder oss til å bli bedre kjent, og til å gjennomføre workshopen sammen.

Vi har hatt besøk av Ingrid Roalsø fra Rodeo, som har delt av sine erfaringer som arkitekt i både Norge og Danmark. Det ble en god start på den diskusjonen vi håper skal følge oss som en rød tråd gjennom disse to ukene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s